Юлиан Вергов за спектакъла в Плевен: Феноменално преживяване!

Звездите от "Спанак с картофи" определиха селфито с плевенската публика за най-емоционално

"Не знам дали е най-щурото, но със сигурност емоционално, след спектакъла в Плевен. Феноменално преживяване." Така актьорът Юлиан Вергов отговаря на въпроса къде е било най-щурото селфи, което той, Захари Бахаров и Владо Карамазов са си направили с публиката по време на турнето им.

"В Плевен дойдоха 5 момчета от София. Казаха, че са ни големи фенове и искали да гледат представление от турнето. Качили се на колата и дошли в Плевен. Само, за да ни гледат. Попитах ги защо не дойдат в София. А те ми казаха, че са искали да са част от публиката на турнето. Страхотно. Цял живот ще ги помня тези момчета!!!", разказва и Владо Карамазов в интервю за сайта на продуцентската им компания Three Bears Entertainment.

"18 представления, 15 града, 13 500 зрители, но над статистиката стои нещо много по-важно. Невероятната публика и хилядите мили думи, които ни се случиха в първото голямо лятно турне". Така Захари Бахров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов обобщават лятната си театрална обиколка.

Както вече информирахме, тримата актьори готвят още по-мащабно есенно турне, което е с работен слоган "Продължаваме напреко". В момента се прави неговия график, а плановете са да обиколят 35 града.

Припомняме, че над 1000 души изпълниха летния театър преди две седмици за представ;ението "Спанак с картофи". Ако наесен актьорите акостират отново в града на Панорамата, има вероятност да изиграят на местна сцена някое от другите си представления - "Дакота" или "Арт".