Бахаров, Карамазов и Вергов oтново на плевенска сцена наесен?

Тримата актьори с още по-мащабно турне под надслов "Продължаваме напреко"

Захари Бахаров, Владо Карамазов и Юлиан Вергов зарадваха почитателите си с новината, че продуцентската им компания "Three Bears Entertainment" подготвя есенно турне, което ще е доста по-мащабно от лятната им обиколка, която включваше 15 града. Вдъхновени от успеха си, тримата актьори ще обиколят цели 35 населени места през септември и октомври!

"Апетитът идва с яденето. Септември месец започва втори тур на турнето, който ще обхване цели 35 града. Ще си починем лятото и наесен с песен. Не знаем как да се казва втората част на турнето "Продължаваме напреко" или "Three bears под път на път"?, сподели Захари Бахаров във Фейсбук.

"Получихме много покани от цяла България по време на турнето и заради това решихме да направим второ турне, защото се оказа, че не сме ходили в голяма част от България. В момента изготвяме графика за целия септември до средата на октомври с над 36 представления. До броени дни ще обявим програмата, в момента я редим. Някои от градовете ще бъдат повторени, ще има и много нови", допълни Владо Карамазов.

Припомняме, че над 1000 души изпълниха летния театър миналата седмица за "Спанак с картофи". Ако наесен актьорите акостират отново в града на Панорамата, има вероятност да изиграят на местна сцена някое от другите си представления - "Дакота" или "Арт".