56 абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско получиха своя звезден бал

Народният представител Владислав Николов приветства завършващите младежи

"В лицето на патрона на тазгодишната ни инициатива народният представител от ГЕРБ Владислав Николов Националното сдружение на сираците в България има един сигурен и верен поддръжник, доказал се в годините. Сърдечно благодаря за всичко, което правите и знам, че за вас това не е спорадичен ангажимент, а мисия”, каза в днешната празнична вечер председателят на НССБ Слави Михайлов.

56 младежи в неравностойно положение от Област Плевен тази вечер отпразнуваха своя абитуриентски бал.

Събитието уважиха народният представител Владислав Николов, който е патрон на инициативата, областният управител Ралица Добрева, председателят на ОбС в Плевен Мартин Митев и кметът на Община Белене Милен Дулев. Абитуриентите бяха приветствани от патрона на инициативата Владислав Николов.

"Много се радвам, че с всяка изминала година абитуриентите, на които можем да помогнем стават все повече. Благодаря на всички, които се включиха като дарители в инициативата. От опит знам, че да дадеш носи много по-голямо удовлетворение и щастие.”, каза народният представител Владислав Николов. "Очаква ви незабравима вечер, но аз знам, че много по-ценно е да можете да разчитате на помощ оттук насетне, затова ще направим всичко възможно да възобновим трудовата борса за младежи в неравностойно положение”, ангажира се Николов.

Първи принос в тази посока даде още тази вечер кметът на Община Белене Милен Дулев, който обяви, че ще съдейства момиче от Белене, което днес празнува абитуриентския си бал, да започне работа.

След официалната част младежите получиха подаръци, които им бяха връчени от Владислав Николов и областния управител на Плевен Ралица Добрева с пожелания за здраве и на добър час, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Общо 56 абитуриенти от 6 общини на територията на Област Плевен – Белене, Плевен, Никопол, Долни Дъбник, Кнежа и Червен бряг, празнуваха своето завършване.