Стотици се очакват пред Панорамата за "Плевен помни" навръх 3 март

На мащабната патриотична проява малчугани ще рецитират вечни шедьоври на българската поезия

Стотици родолюбиви граждани са заявили присъствие пред Панорамата за предстоящата инициатива "Плевен помни", организирана от сдружение "Рицари без броня". Съдейки по интереса, който предизвиква създаденото фейсбук събитие, нищо чудно бройката да бъде хилядна.

Припомняме, че на 3 март пред Панорама "Плевенска епопея 1877 г." ще се състои нетрадиционно отбелязване на националния празник. На мащабната патриотична проява малчугани ще рецитират вечни шедьоври на българската поезия. Ще се развее и 26-метров трибагреник от върха на сградата.

"Уважаеми родители, предлагаме на Вас и Вашите деца един различен Трети март. В празничния следобед на 3 март от 16.30 ч. пред Панорама "Плевенска епопея1877/78г." ще се състоят общоградски чествания "Плевен помни", организирани от сдружение "Рицари без броня".
Ще звучат патриотични песни и стихове, изпълнени от малките ученици, спечелили награди в конкурса "Син съм на земя прекрасна". Ще се извият български хора. Каним Вас, заедно с Вашите деца и гости да участвате в това събитие. Да отпразнуваме заедно деня на Освобождението достойно, давайки на децата си своя пример за родолюбие.
", зоват организаторите.