Иван Костадинов: Стана напечено по време на снимките на "Код: Лондон" заради голям взрив

"Джерард Бътлър е много голям професионалист", сподели каскадьорът и актьор от Плевен

Както вече Plevenutre.bg писа, каскадьорът и актьор от Плевен Иван Костадинов записа пореден успех в творческата си биография, ставайки част от мащабната холивудска проудкция "Код: Лондон", която се явява продължение на филма "Код: Олимп". В лентата участват Джерард Бътлър, Арън Екхарт и Морган Фрийман.

Новата апокалиптична история се развива в Лондон(построен в полите на Витоша). Британският премиер е загинал при загадъчни обстоятелства. За погребението му пристигат най-влиятелните държавници в света, моментът е избран от терористи, за да ги ликвидират накуп.

Ето какво разказа Иван пред нашата медия за работата си в касовата продукция.

"Снимките минаха много добре. Искам да ти кажа, че този екип наистина бяха много големи професионалисти. Откъм декори и организация почти не съм виждал такава работа", разказа плевенчанинът.

"Аз участвам като телохранител на американския президент. Има много екшън с много престрелки и взривове. Стана напечено по едно време. Имаше един голям взрив... Колата, която взривяват, трябваше от нормално положение да изхвърчи във въздуха и да падне върху друга кола. Малко по-близо застанахме до взрива и за малко да има цирк. Слава Богу, не се стигна до инцидент", спомня си за страшната случка звездата от "Непобедимите 3".

"Джерард Бътлър е много голям професионалист, а и е помощник-режисьор в проекта. Останах с отлични впечатления от него", допълни Иван.

Той сподели за нашите читатели, че е получил главна роля във филм на ужасите, озаглавен "They found hell"(в превод - "Те намериха ада"). Очаквайте скоро подробностите и около него - само в Plevenutre.bg.