Кристиян oт "Биг брадър" ще дари част от наградата на деца с левкемия

21-годишният младеж е роден в Плевен, но живее в село Жернов

Още с влизането си в новия сезон на “Биг Брадър” Кристиян Стойков се превърна в център на вниманието. 21-годишният младеж, който е роден в Плевен, но живее в село Жернов, всъщност знае, че влиза в шоуто още в средата на юли. Малко преди това се явява на кастинг, защото детската му мечта е да стане известен, а от няколко години все се надява да влезе в "Биг Брадър".

Продуцентите, които правят прослушването за шоуто, са свикнали участниците да говорят изключително открито пред тях – все пак всеки се опитва да ги впечатли достатъчно, че да стане участник в риалитито. Така че не са учудени, когато пред тях младият Кристиян Стойков демонстрира арогантното си поведение. Но мислят, че това е маска, която той си слага пред тях, за да ги впечатли. Никой не очаква, че това всъщност е обичайното поведение на младежа, чието мото е "Аз живея, за да дразня хората”, а най-вреден навик – да спори с глупаци.

По професия момчето е модел в Холандия, пише "24 часа". Това обаче усъмни и съквартирантите му в къщата, а и зрителите, защото Кристиян не се стреми да поддържа добра физическа форма - не тренира в двора като останалите участници, не спазва никакъв хранителен режим. Факт е, че е бил в холандския град Грьонинген през юни. Но на гости, а не за да работи – има много снимки в личния му профил във фейсбук, които си прави с хората, при които отсяда там.

Преди 3 години той прави и дебюта си като попфолк певец. Артистичното му име е Крис и той дори има клип към една своя песен – "Летни страсти”. За снимките на видеото е избран басейн в София и студиото на музикалната телевизия DSTV. На кадрите Кристиян позира с няколко момичета, като целува по устата едно от тях. А и прегръща една от манекенките, която стои пред камерата топлес. 

“Наивен, с голямо сърце, на когото може да се разчита”, описва себе си, преди да влезе в шоуто. И твърди, че ако спечели наградата от 50 000 лева, ще даде половината на деца, болни от левкемия, ще помогне на сестра си и ще отиде на почивка в Египет.