Ники Кънчев покани Божинов в "Биг Брадър", за да каже дали е спал с Кристиян

Всеки от съквартирантите трябва да отговаря за думите си, каза телевизионерът от Червен бряг

Водещият на "Биг Брадър" Ники Кънчев покани Валери Божинов в студиото на Нова телевизия, за да се изясни защо 21-годишният Кристиян Стойков твърди, че е спал с него. Припомняме, че адвокатът на футболиста Георги Градев разпространи заявление с настояване за незабавно публично извинение и на Кристиян Стойков, и на Нова телевизия, както и за незабавното опровергаване на неверните и позорящи фактически твърдения. Кънчев призна, че не познава закона, но като водещ е готов да даде думата на Божинов, за да каже истината.

"В следващ разговор съм сигурен, че "Биг Брадър" ще говори с Кристиян. Очаквам той да отиде в изповедалнята", каза в "Здравей, България" водещият. Той призна, че много хора си измислят интересни истории, за да влязат в предаването. Вероятно и скандалният гей от никополското село Жернов е един от тях.

"Видно е, че това момче е объркано. Той просто избра да скочи в скандала с двата крака. Няма друга логика, освен с какво ще стане известен и популярен, независимо от цената. Той смята, че по този начин ще бъде зпоменен - чрез провокацията и агресията", заяви социологът Мира Радева.