Червенобрежки панаир 2015: Бобан Здравкович, Джина Стоева, Криско и още... (Видео)

Три дни спорт, концерти и изложби за жителите и гостите на града

Пъстър букет от разнообразни събития готви Община Червен бряг по повод задаващите се панаирни дни в градa. Те ще се състоят от 4 до 6 септември, a програмата вече е ясна.

Забавата ще започне на 4 септември, петък, от 17:30 часа, когато бъде открита изложбата "Живопис” на Искра Пенчева в НЧ „Светлина 1999“. От 18 часа в храм "Свети Софроний Врачански“ ще бъде отслужен тържествен водосвет, последван от откриването на фотоизложбата "Ние опознаваме биоразнообразието“, представена от Регионален бизнес център – Плевен в Градската градина. Празничен концерт на Криско и Танцова формация "Плевен" от 20:30 часа и празнична заря ще сложат край на забавленията през първия ден.

5 септември, събота, ще започен с Росица Кирилова и Ники Априлов, които очакват всички червенобрежки малчугани в 10:30 часа на площада за детски спектакъл. За 15 часа е планирано състезание с велосипеди за деца от 8 до 12 години. В 17 часа, на градския стадион ще се състои футболната среща между "Партизан" и ФК "Павликени“. Спортният ден продължава с Шоу на колела на централния площад. От 20:30 часа концерт ще изнесе сръбската фолк легенда Бобан Здравкович. 

На 6 септември от 10.30 часа ще бъдат поднесени венци по случай Съединението на България  пред Паметника в градския парк. Програмата ще завърши с фолклорен концерт на Джина Стоева, който ще започне в 11 часа на площада.