Люси Дяковска: В "X Factor" искам да видя хора, жадни да творят

"Времето ми като ментор ще ми даде възможността да споделя хиляди изживявания, които съм имала", споделя Люси

"Винаги съм мислила, че е много трудно да кажеш на някого как трябва да върви по пътя си, защото абсолютно всички изживявания – добри или не толкова добри, трябва да ги почувства самият артист, за да разбере и за да знае кое е добро за него и кое не е, какво би трябвало да повтори и какво не.", казва Люси Дяковска в интервю за vesti.bg по повод предстоящата си изява като жури в "X Factor".

"Мисля, че времето ми като ментор ще ми даде възможността да споделя стотиците и хиляди изживявания, които аз съм имала, да споделя може би дори емоционалната слабост, която съм имала през годините, която ме е направила още по-силна, да им дам по-скоро възможността да видят как е бил моят живот и, ако могат да правят паралели за себе си, да се разпознаят в едно или друго изживяване в своя път", допълва плевенчанката.

"От професионална гледна точка много се надявам да можем да работим вокално заедно. Вярвам, че мога да им помогна по отношение на сценично поведение, как да се отпуснат на сцената, защото има много таланти, за които сцената е нещо чуждо, място, на което не се чувстват много добре и разбира се, моята работа ще бъде да променя това - ако те не намерят своя дом на сцената, ще е много трудно за тях да вървят по пътя към успеха.", казва още Люси.

"Искам да видя хора, жадни да творят, да експлоадират на сцената, да направят всичко на сцената, за да спечелят аплодисментите на публиката. Това, че трябва да имат певчески талант, е безспорно условие", отбелязва поп звездата.