"Miss Summer International - Best Body 2015" Мадлена Иванова ще избира модели на кастинг в Плевен

Kастингът за модели ще е в две групи - за деца и дами

На 21 юли, вторник, от 18.30 часа в "Централ Мол Плевен" ще се състои кастинг за модели, в който участие ще могат да вземат плевенчанки от различни възрасти. Организаторите споделиха за Plevenutre.bg, че надпреварата ще е в две възрастови групи. В група "Деца" могат да се включат всички малки плевенчанки на възраст между 5 и 13 години, а в група "Дами" - тези от 14 до 31.

Специален гост и лице на събитието ще е "Miss Summer International - Best Body 2015" Мадлена Иванова, която ще оценява качествата на кандидатките в ролята си на жури. Именитата ни съгражданка, която е една от най-успешните български моделки в последните години, ще помогне на участничките със съветите си и ще даде важни насоки от натрупания опит по световните подиуми на тези, които мечтаят да бъдат професионални модели.

За момичетата, които ще се включат в кастинга, са подготвени много изненади и награди. Може да заявите предварително своето участие на телефон: 0988800811 или на e-mail: [email protected], както и да получите допълнителна информация. Входът е свободен!

На 26 юли от 16.30 часа в "Централ Мол" ще се проведе и ревю с участието на "Miss Summer International - Best Body 2015" Мадлена Иванова. Събитието ще представи летните колекции на избрани магазини.