БНТ пуска филм за параолимпиеца Михаил Христов

Плевенчанинът се състезава с мотор и автомобил в документален филм

Още преди няколко месеца plevenutre.bg извести, че от БНТ са заснели филм за параолимпиеца Михаил Христов. Днес научихме, че той ще бъде излъчен на 19 януари(понеделник) в публицистичното предаване "В кадър".

Някои от кадрите са правени в Плевен - родния град на Мишо, така че със сигурност лентата ще е вълнуваща и интересна за всички плевенчани.

Във филма ще видим спортният талант на "Еврофутбол", който се състезава в спринтовете на 100 и 200 м и в скока на дължина, да се изправя срещу мотор и състезателна кола. Превозните средства са били управлявани от Ангел Караньотов и Крум Дончев. Филмът е документален.

"Изпълних една моя мечта - да се изправя срещу мотор и кола. Изправих се срещу Ангел Караньотов и Крум Дончев на една писта до София. Те бяха със състезателна кола и състезателен мотор. Обещавам, че ще бъде доста интересно и доста екстремно. Самата писта е сгурия, вдига се много пушек, много шум. Мечтата за състезанието дойде от един клип на Кристиано Роналдо - казах си, че щом той може, аз също го мога", сподели преди време Михаил за plevenutre.bg