Ралица Добрева отличи ученици от Койнаре с грамота

Учениците получиха признание за създаването на авторски филм

Областният управител на Плевен Ралица Добрева поощри благотворителната инициатива на деветокласниците от СОУ ”Христо Смирненски” в гр. Койнаре. Тя отличи с грамота учениците реализирали идеята за създаване на авторски филм. Със средствата от неговата прожекция на територията на училището са събрани 232 лева, с които са купени подаръци за възпитаниците на ЦНСТ в Червен бряг.

"Достойните българи са най-голямото богатство на страната ни. Вие извършихте не просто един дарителски акт, провокиран от творчески импулс. Вие дадохте урок по човечност. Адмирирам вашата креативност, добронамереност и всеотдайност. Гордея се, че достойни млади хора, с топли сърца и благородни помисли растат и се изграждат като личности в Плевенска област. България се нуждае от хора като вас!”, каза областният управител на Плевен Ралица Добрева. Тя връчи грамотата на директора на СОУ ”Христо Смирненски” Даниела Цоньовска.

В знак на благодарност за проявеното внимание деветокласниците подариха на областния управител Ралица Добрева плакат на филма с лично посвещение.