Децата на Плевен и Мариан Вълев ни вдъхнаха надежда преди Коледа

Коледният благотворителен концерт на Младежки форум - Плевен премина при голям успех

Зала "Катя Попова" се изпълни докрай във вторнишката вечер за неповторимия коледен концерт, който предложиха от Младежки форум - Плевен. Децата се раздадоха докрай и за близо два часа накараха плевенчани да се усмихват искрено и от сърце, забравяйки за проблемите си. Песни, танци и актьорски скечове - плевенските ученици разкриха невероятни таланти и вдъхнаха надежда на всички, които са загубили вяра, че пред България не се задава нищо хубаво. Не е така! Надежда има и тя е точно в тези деца.

Цял ден от Младежки форум се бяха отдали на репетиции под диктовката на Митко Башинов и верните му помощници. Беше подготвен и празничен коледен базар във фоайето на залата.

Със съдействието на plevenutre.bg - медиен партньор на събитието - специален гост водещ на спектакъла бе Мариан Вълев. Звездата от "Под прикритие" изуми децата с вниманието и отношението, което им подари, за да сбъдне мечтата им - да бъде на една сцена с тях. Вълев също остави сърцето си на плевенска сцена и в доста моменти от концерта не успяваше да скрие емоциите си.

Целта на спектакъла бе да се съберат средства и да се подпомогне каузата на „Българската Коледа“ - "С надежда за деца с вродени заболявания".

"Страхотни деца! Отдавна не бях изпитвал подобна емоция. Не съм изпитвал подобно усещане и от собствения си моноспектакъл. Изключителен концерт, който ме зареди по невероятен начин! Такива моменти отключват доброто в хората и се надявам да ги имаме по-често.", коментира Мариан Вълев за plevenutre.bg. "Искам да пожелая на децата, на плевенчани и на читателите на plevenutre.bg щастливо посрещане на празниците, да са здрави и да не спират да вярват в доброто.", добави за финал актьорът с голямо сърце.

Очаквайте още подробности и снимки от концерта!