Жени Калканджиева решава коя е най-красива в Поморие днес

Бургас Лайф

13-12-2014, 15:15

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Калканджиева: Постоянно ми навират Големия Маргин и Кела

Конкурсът под патронажа на Иван Алексиев

За втора поредна година в град Поморие ще се състои регионален конкурс за красота, организиран от Модна Агенция „Визаж“. Лично Жени Калканджиева ще бъде председател на журито,

а за титлата „Мис Поморие 2014“, правото на участие в „Мис България“, договор с „Визаж“ и още много награди от домакини и спонсори, ще се борят петнадесет красиви млади момичета. 
Конкурсът ще мине под патронажа на кмета на Община Поморие Иван Алексиев, а заместник - кметът Илия Джингов ще връчи наградата на победителката в категория „Награда на публиката“. 
Традиционно претендентките ще се представят в три дефилета - спортно-елегантни тоалети, бански костюми и вечерни рокли. Oрганизаторите са помислили за доброто настроение на гостите, за което ще се погрижат невероятно чаровните момичета от балет „Кабарет“ и красивият глас на Веселина Тодорова. Водещ на събитието е Пламен Маринов. Лентата и короната на „Мис Поморие 2014“ пък ще връчи миналогодишната победителка – Сребрина Костадинова, която в момента се готви за участието си в „Мис България 2014“. Право, което получи заедно с короната от „Мис Поморие 2013“.