Жени Калканджиева избира красавицата на Поморие

Животът

12-12-2014, 15:20

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Регионален конкурс за красота ще се проведе в Поморие за втора поредна година. Председател на журито ще бъде Жени Калканджиева. За отличието ще се  състезават 15 красавици.

Конкурсът ще мине под патронажа на кмета на Община Поморие Иван Алексиев, а заместник - кметът Илия Джингов ще връчи наградата на победителката в категория „Награда на публиката“.

Традиционно претендентките ще се представят в три дефилета: спортно-елегантни тоалети, бански костюми и вечерни рокли. Oрганизаторите са помислили за доброто настроение на гостите, за което ще се погрижат невероятно  момичетата от балет „Кабарет“ и красивият глас на Веселина Тодорова. Водещ на събитието е Пламен Маринов. Лентата и короната на „Мис Поморие 2014“ пък ще връчи миналогодишната победителка – Сребрина Костадинова, която в момента се готви за участието си в „Мис България 2014“. Право, което получи заедно с короната от „Мис Поморие 2013“. Конкурсът ще се проведе днес от 23:30 часа. Очакват се много гости от българския елит, но входът е отворен и за всеки почитател на женската красота и грация.