Плевен е част от есенната кампания на "Капачки за бъдеще"

Животът

04-10-2024, 08:14

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Ще се събират пластмасови капачки, които след това ще бъдат рециклирани, а събраните средства ще отидат за благотворителност

Започва есенната кампания на "Капачки за бъдеще". До момента, благодарение на нея са дарени 22 кувьоза, 6 детски линейки, 2 офроуд линейни и още над 40 медицински уреда! Помощта е достигнала до 40 болници в цяла България. Рециклирани са над 1 000 000 кг пластмаса, но най-важното – спасени са хиляди детски живота.

Кампанията ще бъде в на паркинга на магазин "Зора" в Плевен на 12 октомври между 9:00 и 16:00 ч.

"С радост ви каним да се присъедините към нашата кампания "Капачки за Бъдеще", която ще се състои на 12 октомври. Ще събираме пластмасови капачки, които след това ще бъдат рециклирани, а събраните средства ще отидат за благотворителност. Нека обединим усилия и покажем, че когато действаме заедно, можем да постигнем повече! Каним ви да се включите, като донесете капачки и се присъедините към нас на самото събитие, където ще имате възможност да помогнете с организацията. Вашето участие е от ключово значение за успеха на кампанията! Нека заедно покажем, че с малки жестове можем да направим големи промени. Очакваме ви на 12 октомври 2024 г.!", информираха органзиаторите.