Кулинарен фестивал, фолклор и концерти на любими изпълнители в Панаирни дни - Левски

Животът

21-08-2024, 13:53

Снимка:

Община Левски

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Водещ на НФ „Пълнената чушка - най-вкусната левченска традиция” отново ще е Иван Звездев

 В рамките на празничните панаирни дни в град Левски, на 24 август ще започне Пети НФ „Пълнената чушка - най-вкусната левченска традиция” – 2024.

Участниците в кулинарното събитие, което ще се проведе от 9.30 ч. в парковата зона до Община Левски, любителите на домашно приготвените вкусотии, освен че ще покажат и разкажат за традиционната българска храна и кулинарното ни наследство, ще имат възможност и да спечелят награди в състезателните категории: „Пазители на традицията”, „Кулинарно вдъхновение” и „Шарено бурканче”.

Община Левски ще награди кулинарното майсторство и вдъхновение на пазителите на кулинарната традиция - пълнената чушка присъства на всички събори, панаири и празници в региона. Председател на журито отново ще бъде известният български кулинар Иван Звездев.

В кулинарното събитие са включени забавни състезания, музика и танци в програмата, което обещава много радостни преживявания. 

В панаирните дни от 21–ви до 25–и август Алея на занаятите на централния площад, концерти на Торино и Пашата, група „Ахат“, 100 кила, Юнона, фолклорни и танцови състави ще радват домакини и гости.