Десислава Ангелова: Емоцията в Париж е невероятна, мечтая да достигна финала

Спорт

27-07-2024, 21:57

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"За първи път виждам толкова много хора на трибуните", сподели 26-годишната плевенчанка

Както вече писахме, 26-годишната плевенчанка Десислава Ангелова се класира за четвъртфиналите на скиф на Олимпиадата в Париж. Деси спря часовника на 7:42.73 минути, като тя и Александра Фьостер, която спечели серията, нямаха конкуренция от останалите три състезателки.

"Състезанието тепърва започва, много е вълнуващо още. Това за мен е първа олимпиада и се надявам да покажа най-добрите си възможности", каза Ангелова пред БНТ.

"Това са мечтите и целите ми са да успея да достигна до финалите. А пък там вече каквото се случи. Щом стигна до „А“ финал, всичко е възможно", добави тя.

"Организацията на канала е много добра. Доброволците са добре настроени, всеки ни помага. И засега дъждът не е проблем, тихо е, няма вълни", сподели още нашето момиче.

"Изключително е вълнуващо, защото има много състезатели. Всеки е превъзбуден. За първи път виждам толкова много хора на трибуните. Емоцията беше невероятна, а това са все още сериите. Не мога да си представя какво ще бъде на финала. Пожелавам на всички български спортисти да успеят да реализират труда си, да са здрави и да се забавляват", каза още Деси Ангелова.