Fibank връчи лъвчета-талисмани за Олимпийските игри в Париж на ансамбъла по художествена гимнастика

Спорт

24-07-2024, 11:12

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

На 23-и юли г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор на Fibank, връчи лъвчета за късмет на ръководството и ансамбъла по художествена гимнастика, които заминават на Олимпийските игри в Париж.

„Ние от Fibank вярваме във вас и вашите способности, затова ви пожелавам успех и да се върнете с множество медали!“, пожела г-н Бакалов на събитието, което се проведе в централата на банката в Sofia Tech Park.

От страна на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) присъстваха г-жа Илияна Раева – Президент, г-жа Бранимира Маркова – Старши треньор, г-жа Мария Петрова, състезателките Боряна Калейн, Стилияна Николова, Елвира Краснобаева и други.

По този начин от Първа инвестиционна банка, която е генерален спонсор и на Българския олимпийски комитет (БОК), продължиха своята дългогодишна традиция да подаряват лъвчета на българските спортисти преди големи надпревари. С този символичен жест от ПИБ вярват, че помагат на състезателите да повярвят в своите възможности, да дадат най-доброто от себе си и да имат доза спортен шанс по време на състезанията.