Спартак представи още едно ново попълнение

Спорт

23-07-2024, 17:28

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Под наставленията на Любомир Минчев ще тренира и играе Крис Минков, обявиха днес официално от клуба

Спартак представи още един нов играч. Плевенският тим се похвали със своето второ българско и общо четвърто ново попълнение. 

Под наставленията на Любомир Минчев ще тренира и играе Крис Минков, обявиха днес официално от клуба. Бившият национал ще носи екипа на тима от Плевен през следващия сезон.

"Добре дошъл, Крис! Стрелбата от 3-ката е нещо любимо на плевенската публика и този сезон всички ще се наслаждаваме на нея.....чрез Крис Минков! Обявяваме официалното привличане в ростера на представителния отбор на Крис Минков (31.12.1994 г.; 198 см; 92 кг.; позиция 2, 3 ). Юношески и младежки национал, с мачове и за националния отбор мъже, Крис идва с надеждата за запомнящ се сезон и получавайки подкрепата на всички в "Балканстрой"! Още веднъж - "Добре дошъл!".....и успехи. САМО СПАРТАК!", написаха от Спартак на официалната си страница във Фейсбук.

Крилото прекара последните две години в Рилски спортист, където бе сред основните фигури. 29-годишния баскетболист е играл още за Лукойл Академик/Академик София, Левски 2014/Левски Лукойл и Балкан, както и във вторите отбори на „студентите“ и „зелените“.