Федерациятa по мажоретен спорт похвали момичетата от СК "Еуфория" към СУ "Иван Вазов" - Плевен

Спорт

13-07-2024, 10:41

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Момичетата на Надя Тодорова се представиха блестящо и бяха първите записали името на България в категориите за “Класически мажоретки” помпони и батони

Българската федерация по мажоретен спорт и батон туърлинг похвали плевенските момичета от СК” Еуфория” към СУ”Иван Вазов” с треньор Надя Тодорова за участието им на Европейското първенство в Либерец, Чехия.

"Отборът на гр. Плевен СК "Еуфория" към СУ "Иван Вазов" участва с дебютно изпълнение в категория джуниър "Класически помпон на сцена".

Момичетата на Надя Тодорова се представиха блестящо и бяха първите записали името на България в категориите за “Класически мажоретки” помпони и батони.

Пожелаваме им много успехи през следващия състезателен сезон!", написаха от БФМБТ на официалната си страница във Фейсбук.

Състезанието в Либерец беше организирано от Световната федерация по мажоретен спорт (MWF) и се проведе от 4 до 7 юли. Участие взеха 4200 състезатели от 140 отбора от 14 държави.

Плевенските мажоретки с отличeн дебют на Европейското в Чехия (СНИМКИ)

СПОРТЕН КЛУБ ПО МАЖОРЕТЕН СПОРТ ЕУФОРИЯ  казва:

Едно огромно „БЛАГОДАРЯ“ на тези, които ни подадоха приятелска ръка, които ни дадоха възможност първи да впишем и заявим себе си и България в календара на Европейското първенство по мажоретен спорт в категориите джуниър „Класически помпон на сцена“ и  „Класически батон на сцена“ в град Либерец, Чехия.

Без Вас, уважаеми приятели, нямаше да успеем да се докоснем и да бъдем част от това изпитание и преживяване – БЛАГОДАРИМ ВИ!

А това са нашите дарители и съмишленици:

СУ „Иван Вазов“- г-жа Ганка Нинова Василева

ИЛИЕВ И С – ИЕ – СД , Йордан и Юлияна Илиеви

Общински съвет на СБУ, Красимир Кръстев

Център за чужди езици и мениджмънт – Училища Европа, Цветозар Маринов

Госпожа Елина Димитрова – Заместник-кмет образование в Община Плевен

Ферма  за водни лилии „Дойчин“

ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС, ДЖЕНЕРАЛ БРОКЕР КЛУБ ЕООД, Плевен

СПАРК 2012 ЕООД, Цветелен Николов

Да благодариш не струва нищо, но дава много!