Какво ще се случи в голямото дерби Уругвай - Бразилия на Копа Америка?

Спорт

06-07-2024, 14:00

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Зрелищният четвъртфинал на Копа Америка е тази нощ от 4,00 часа

Бразилия продължава с противоречивото си представяне на Копа Америка като след две равенства (Коста Рика 0:0 и Колумбия 1:1) и победа над Парагвай с 4:1 все пак се класира за четвъртфиналите. Селесао продължава да не убеждава феновете си, че излиза от кризата в световните квалификации, където отборът е пред угрозата от исторически крах и не класиране за Мондиал 2026. В последния двубой от групата срещу Колумбия Винисиус и компания н успяха да стигнат до победата и да задминат своя противник в крайното класиране.

Поради този факт съперник на четвъртфинала няма да е удобната Панама, а мощният тим на Уругвай. Урусите спечелиха безапелационно с 3 от 3 победи своята група и са напълно мобилизирани да вземат скалпа на своя голям съперник. В трите си мача дотук на Копа Америка те вкараха цели 9 гола и показаха, че разполагат с фантастични играчи в атака.

Големият сблъсък е тази нощ от 4,00 часа българско време на "Алиджайънт Стейдиъм" в Лас Вегас и се очаква с огромен интерес от феновете в цял свят. Букмейкърът Winbet оценява вероятността за победа на Бразилия с 37,2 процента. Шансовете за равенство в редовното време са 31,3%, а за успех на Уругвай 31,7%.

Според букмейкъра Winbet уругваецът Дарвин Нунес е с най-големи шансове да открие резултата големия мач. Вероятността това да се случи е 15,4 процента. Шансовете за пръв голмайстор на съотборника му Луис Суарес и двамата бразилци Еванилсон и Ендрик са равни - по 13,3%. Дали наистина някой от това фамозно каре ще открие резултата или ще има друг изненадващ герой предстои да видим. Но със сигурност тази нощ в Лас Вегас ни очаква истинско зрелище!