Всичко е точно при два гола разлика и 0:0

Спорт

27-06-2024, 13:42

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Букмейкър дава отлични възможности на любителите на спортните залози

Футболното лято е в разгара си, предстоят жадуваните като студена напитка елиминации на Европейското по футбол, а още по-горещата Копа Америка е малко по-назад в полезрението на футболните фенове, но и там мачовете на истината са близо. Има ли накъде да е по-добре?

Има - за онези, които съчетават футболните емоции пред телевизора със спортни залози, особено за потребителите на сайта на букмейкърската компания, чието рекламно лице е легендата Христо Стоичков.

За тях на Евро 2024 и Копа Америка е налице интересна възможност, наречена Ранно изплащане 1х2 с 0% марж. Тя дава възможност потребителите да получат своите печалби преди края на мача, буквално минути след като предпочетеният от тях отбор поведе с два гола разлика. Крайният резултат в срещата е без никакво значение.

Функцията вече проработи в осем мача на Евро 2024 и в четири на Копа Америка.

Така стана още на откриването, когато Германия поведе на Шотландия с 2:0 в 19-ата минута и около 30-ата заложилите на бундестима вече получиха печалбите си. Нататък сценарият бе сходен в срещите Унгария - Швейцария (двата гола преднина за швейцарците беше фиксирана в 45-а минута), Испания – Хърватия, завършил 3:0 (2:0 за Испания в 32-а минута), Румъния - Украйна 3:0 (2:0 след 53 минути игра), Германия – Унгария 2:0 (постигнат в 67-та), Полша - Австрия 1:3 (в 78-ата), Турция - Португалия 0:3 (0:2 в 56-ата) и на Грузия – Португалия 2:0 (вторият гол бе отбелязан в 57-ата).

Функцията е проработила за мнозина в мача на откриването на Копа Америка между Аржентина и Канада (2:0), а след това и на САЩ - Боливия (2:0), в който домакините решиха мача още в 45-ата минута, Уругвай – Панама, завършил 3:1, както и за Еквадор – Ямайка - 3:1, къдеторезултатът стана 2:0 малко преди почивката.

Но това не е всичко. Мнозина остават недоволни от резултат в мача 0:0, но поне букмейкърът може да намали футболните им мъки чрез функцията 0:0 - отменен залог. Дотук четири мача на европейското първенство и две срещи от Копа Америка завършиха с нули и за двата отбора, но това не ощети потребителите, които бяха поставили залог за краен победител в тях, защото те получиха стойността на своя залог обратно.

В резюме, Ранно изплащане 1х2 с 0% марж и 0:0 - отменен залог  са две от опциите, коитоне са за изпускане за любителите на спортни залози на сайта на букмейкъра. И те са валидни не само за най-големите футболни форуми това лято.