България не е на Евро 2024, но Христо Стоичков не спира да бележи

Спорт

24-06-2024, 14:41

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Камата носи късмет, като вкарва зрелищни голове в слот игра

България не е на eвропейското, родните фенове викат за чужди отбори, но Христо Стоичков отново използва митичната си левачка, за да бележи голове. Това се случва в новата слот игра Stoichkov #8, представена на българския пазар от водещата букмейкърска компания, рекламно лице на която е Камата.

Голямата разлика е, че Стоичков не разплаква съперници с левия си крак този път, а носи само радост и забавления.

Още с отварянето на играта, потребителите сякаш заемат местата си на стадион, с неистовия шум на публиката на трибуните му, а музиката с латино мотив надъхва като за голям мач. Ицо носи екип с цветовете на първия му клубен отбор зад граница, Барселона, с който постигна най-големите си успехи на клубната сцена.

Символите в Stoichkov #8 са разположени на пет рила с по четири реда, като печелившите линии са 40. Сред тях са символи като златна топка, златна обувка, осмица и съдийска свирка - все препратки към знаменитата кариера на човека, с когото много хора зад граница продължават да свързват България.

И няма как да липсват златна топка и златна обувка - Камата спечели първата преди 30 години, в края на 1994 г. - след паметното Американско лято и поредната титла на Испания, притежава и две златни обувки – за реализатор №1 на Европа и на Световното в САЩ.

Златната топка в Stoichkov #8 изпълнява ролята на скатер, а ликът на Ицо е Wild символ, който замества всички други символи на втория, трети и четвъртия рил (с изключение на скатера). Три или повече скатера задействат до седем безплатни завъртания (free spins) + Wild бонус.

Сред най-ефектните за сетивата и доходоносни проявления е печеливша комбинация с участието на Wild, при което Стоичков излиза в цял ръст по целия рил, прави рейд, забива гол с левия крак и се радва както срещу Германия след „препариралия“ Бодо Илгнер гол на четвъртфинала в САЩ ‘94. Това е т. нар. Еxpanding Wild символ.

Съвсем очаквано, наличието на златна обувка и осмици в печелившата линия също е изцяло в плюс за потребителите на играта.

Функцията за купуване на бонус пък е приятната допълнителна възможност за още по-вълнуващо игрално изживяване.Във всеки един момент от играта, изцяло на случаен принцип може дастартира Jackpot Cards - специална игра с карти от спатия, през каро и купа до пика и възможни прогресивни печалби.

Играта Stoichkov #8 на Amusnet е налична на сайта на българския букмейкър и е приятен начин за всеки любител на футбола и онлайн казино забавленията да разнообрази емоциите от Евро 2024.