Дядо Анастас от плевенското село Обнова навърши 100 години (Снимки)

Животът

11-06-2024, 15:12

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Рожденикът има двама сина и се радва на 3 внука и 3 правнука.

Слънчев празник за Анастас Георгиев Караиванов от село Обнова беше рожденият му ден – 100-годишния юбилей на 10 юни.

Кметът на Община Левски Любка Александрова изрази радостта си, че празнува заедно с един достоен мъж 100-годишния му юбилей. Поздрави дядо Анастас и поднесе подаръци с пожелание да е жив и здрав още дълги години, да посреща гости и да ни е полезен с мъдростта си.

Кметът на село Обнова Анелия Николова прочете специален поздравителен адрес с признателност и пожелание от сърце за здраве и благоденствие, да помни дълго този ден и живее в радост и светлина. От името на кметството в село Обнова, дядо Анастас получи и подаръци.

Петя Станчева, ръководител на проект „Грижа в дома“ поздрави своя 100-годишен потребител по случай празника. Поднесе му скромен подарък с пожелание за още дълги години крепко здраве.

Дядо Анастас има двама сина и се радва на 3 внука и 3 правнука. На своя юбилеен рожден ден той посрещна много близки и приятели, а хубавия концерт от старите градски и народни песни прибави градус към празничното настроение.

„Още дълги години да си до нас да ни съветваш, да ни разказваш стари спомени и случки, защото ги помниш всички, да сме живи и здрави …”пожела още кметът на село Обнова Анелия Николова.

Дядо Анастас благодари на всички дошли на рождения му ден, а те отбелязаха, че са дошли с най-голямо удоволствие и гордост и неговият празник е празник за всички.