В Плевен организират фен среща с най-успешния български кикбоксьор Стоян Копривленски

Спорт

11-06-2024, 09:12

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Всички присъстващи ще имат възможност от първо лице да му зададат въпроси, да се снимат с него, както и да си вземат личен автограф

Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски ще гостува в Плевен. Фен срещата с шампиона ще се състои на 15 юни, събота, от 11,30 часа в Панорама Мол и ще бъде със свободен вход!

Наричат го „Снайпера”. Роден е в Бургас. По образование е морски офицер. Стоян започва спортната си кариера с намерението да стане футболист. След пет години сменя топката с боксовите ръкавици. Усърден в бойните спортове, скоро е забелязан от Майк Пасание – треньорът на Бадр Хари, най-легендарният кикбоксьор в света. През 2017 г. успява да влезе във Висшата лига по кикбокс и се мести в Амстердам. Започва да жъне успех след успех в турнирите на най-комерсиалната световноизвестна кикбокс организация „Glory”. Участва и в “MaxFight”. 

Превръща се в несравним рекордьор и към декември 2021 година е номер 1 в лека категория в официалната класация на “Glory”. 

Копривленски е и световен шампион по муай тай, четирикратен европейки шампион по кикбокс и муай тай, балкански шампион в К1 и многократен национален шампион по кикбокс и муай тай. 

"Каним всички почитатели на бойните спортове, а и не само, за лична среща с най-успешния български кикбокьор Стоян Копривленски в Панорама Мол на 15 юни от 11,30 часа на Ниво 1 /пред магазини „Зора” и „КиК”/", информират организаторите.