В Кнежа дадоха старт на изпълнението на още един проект

Животът

06-06-2024, 09:36

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Започва основен ремонт на физкултурния салон в ПГЗ „Стефан Цанов“

Поставихме начало на дейностите по изпълнение на още един проект - основен ремонт на физкултурния салон в ПГЗ „Стефан Цанов“ гр. Кнежа. Това написа кметът на Кнежа Илийчо Лачовски на профила си във Фейсбук.

Основната цел на проекта е да се обнови материалната база на физкултурния салон на гимназията, което ще доведе до подобряване на условията за провеждане на учебните часове по физическо възпитание и за пълноценно упражняване на спортните дейности.

Също така проектът има за цел да се изпълнят мерки за повишаване на енергийната ефективност в сградата.

Строително – монтажните дейности включват: топлоизолиране на външните стени; топлоизолиране на покрив; подмяна на цялата дограмата; изграждане на децентрализирана отоплителна инсталация; подмяна на съществуващата осветителна инсталация. осигуряване на достъпна среда за хора в неравностойно положение. обособяване на съблекални за момчета и момичета със санитарни помещения, включващи тоалетни и душове, помещения за преподаватели и складови и обслужващи помещения; допълнителни дейности, изразяващи се в подмяна на съществуващата тротоарна настилка около сградата по северната, източната и южната страна, поради полагането на нова заземителна инсталация. разчертаване на три броя игрища – баскетбол, футбол и волейбол.