Плевенчанката Рени стана героиня в приказен комикс (СНИМКИ)

Плевен Лайф

01-06-2024, 10:23

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Кратката книжка представя певицата в сюжетна линия, вдъхновена от нейните най-популярни песни, правени през годините

Поп-фолк звездата Рени, която е родена в Плевен, стана героиня в приказен комикс. Кратката книжка представя певицата в сюжетна линия, вдъхновена от нейните най-популярни песни, правени през годините. С помощта на изкуствен интелект пък са направени картинките, в които Рени е досущ като Дисни принцеса. Идеята и реализацията е дело на Васил Руневски, който пресъздал и всеки детайл от визиите в клиповете.

Историята разказва за една съдбовна среща между Рени и непознатия мъж, с който се влюбват от пръв поглед. Същата сцена се разиграва в клипа на първата ѝ песен “Искам те”. Животът обаче ги разделя още преди да ги събере, заради което настъпват дълги и тежки дни.

Анимационната Рени започва да рони сълзи нощем дълго и чака мълком, както пее в едноименната песен. Макар и свободна като птица, тя не отлита на воля, а остава в плен на самотата. “Питам всички планини, и морета и реки, знаят ли къде си ти..”- продължава да реди главната героиня, както в дуетната песен с Орлин Горанов “И за теб ли е така”.

Влюбена опасно, продължава: “Преживявам криза, ти не си наблизо, за да ме спасиш..”. Но надеждата ѝ не угасвала и настъпва “хепи енд” - влюбените се намират отново.

Приказката завършва с рефрена “Горчиво и сладко може живота да ти предложи, аз искам и двете с теб да деля!” от припева на поредния хит на Рени.