Йосиф Панов: Благодаря на всички плевенчани - вие сте моят двигател!

Спорт

25-04-2024, 17:52

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Боксьорът изрази благодарности към плевенчани и местната управа за званието "Почетен гражданин на Плевен"

Йосиф Панов - Пепелянката изрази чрез социалните мрежи благодарности към плевенчани и местната управа за званието "Почетен гражданин на Плевен".

Както вече писахме, с пълно единодушие на присъстващите днес в залата 34 общински съветници Общинският съвет на Плевен прие решението да удостои със званието "Почетен гражданин на община Плевен" професионалния боксьор. Предложението бе първа точка в дневния ред на днешното заседание и е внесено от председателя на съвета доц. д-р Иван Малкодански. Преди това същото бе обсъдено и подкрепено от Комисията по Наредба № 11 на ОбС - Плевен, за удостояване със званието „Почетен гражданин на Община Плевен“.

Ето какво сподели Йосиф Панов в своето видеоизявление:

"Искам да благодаря на Община Плевен и Общинския съвет за решението да ме наградят със званието "Почетен гражданин на Плевен". За мен това е голяма чест и голямо уважение.

Чувствам се много добре, зареден. Всеки спортист и човек, който надгражда себе си, трябва да бъде уважаван. Пожелавам това чувство, което аз изпитвам сега, да го изпитат много други спортисти и хора, които заслужават.

Но тази награда не е само за мен, тя е за целия мой екип - работихме много здраво през годините, така че успехите, които извоювахме, не са случайни.

Тази награда е и за моето семейство.

Благодаря за цялата подкрепа на всички плевенчани, защото вие сте моят двигател! Вие ме поддържате да съм борбен и никога да не се предавам! Плевен, обичам ви!"

Почетното звание на носителя на световната титла в полусредна категория на Универсалната боксова организация ще му бъде връчено на тържествено заседание на Общинския съвет на 15 май - Празника на Плевен, от председателя на Общинския съвет и от кмета на Община Плевен.

Плевен има нов почетен гражданин – професионалният боксьор Йосиф Панов