Части от Плевен остават без вода заради ремонтни дейности

Новините

22-04-2024, 09:27

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

От ВиК - Плевен информират къде ще бъде нарушено водоподаването

Поради аварийно-ремонтни дейности на вътрешни водопроводи, днес от 9,30 часа до 14 часа ще бъде нарушено водоподаването на следните места в град Плевен:

В района между булевардите: „Георги Кочев“, „Русе“ и „Христо Ботев“, като ще бъде засегнат и районът на северна промишлена зона- Плевен;

В района между булевард „Христо Ботев“ и улица „Генерал Столетов“ в т.нар. квартал „Войводите“.

В област Плевен ще се отстраняват аварии на разпределителни мрежи в град Червен бряг- ниска зона, в град Гулянци и в село Радишево. В тази връзка от 9,30 часа до 15 часа ще бъде нарушено водоснабдяването в тези населени места;

Продължава работата на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за рехабилитация на ВиК мрежата в област Плевен. Днес ще се извършват строително-монтажни дейности по реконструкция на водопроводната мрежа на град Долни Дъбник, село Горна Митрополия и село Драгаш войвода. В Драгаш войвода водоподаването ще бъде преустановено от 9,30 часа до 15 часа.

"За другите две населени места не се предвижда спиране на водата, но ако настъпят промени, ще информираме допълнително", посочват от ВиК - Плевен.