Ивет Горанова с шампионски танц в "Dancing Stars" (СНИМКИ)

Спорт

17-04-2024, 11:13

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Олимпийската шампионка посвети танца на своите баба и дядо, включи олимпийския медал в изпълнението си

Звездите в "Dancing Stars" представиха  танц, посветен на техен много близък човек. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова показа обичта към баба си и дядо си, които са я отгледали, с атрактивен шоуденс по хита "We Are the Champions" на Queen. На финала спортистката вдигна високо златния си медал.

През седмицата Ивет заведе своя партньор Тошко в Долна Митрополия и го запозна със своите баба и дядо. Тошко видя и петте олимпийски кръга над гаража, поставени там след големия й успех в Токио.

Танцът на двойката снощи на фона на "We Are the Champions" развълнува всички, а на финала Ивет извади своя медал. Тя благодари на баба си и дядо си, че са я отгледали от малка и са я чакали от училище, за да я водят на тренировка.

Баба Марияна, която не сдържа сълзите си, призна, че Ивет първо е тренирала народни танци, но след като влязла в залата, каратето се превърнало в нейното призвание.

"Тази песен на „Куин“ сякаш е за вас правена. Чудесен микс от стилове видяхме на сцената"– коментира Илиана Раева.

"Трябва да си повече в танцова позиция, а не сякаш искаш да се биеш с Тошко" – посъветва Франциска Йорданова.

"Чудесен стайлинг тази вечер! Вие сте една душа в две тела. Виенския валс го направихте перфектно! А с медала настръхнах, много внушително. Трябва да поработите повече върху пасото" – коментира Галена Великова.

Двойката получи 33 точки от журито, а Ивет посъветва всички зрители да обръщат повече внимание на бабите и дядовците си. "Тези моменти са ценни и трябва да се възползваме от тях и да правим всичко, за да им помагаме", отбеляза тя.