Шампиони инициират подписка с искане за преместването на "пазара на колите"

Спорт

08-04-2024, 11:27

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Това е нещо, което не трябва да се провежда около залите и спорта на град Плевен!", категоричен е Димитър Пенчев

Кикбоксьорът Димитър Пенчев излезе с позиция, в която призовава т.нар. "пазар на колите" да бъде преместен от района на стадион "Плевен" заради мизерията, която остава след всяко негово провеждане. По думите му, намиращите се наблизо зали по кикбокс и бокс, са потърпевши и района около тях прилича на сметище.

По този повод кикбокс клуб "Скорпион" и Боксов клуб "Мизия 80" с президент Александър Владимиров организират подписка за преместването на "неделния битак".

Ето какво написа Димитър Пенчев:

Това е нещо, което  не трябва да се провежда около залите и спорта на град Плевен!Друг е въпросът, че подобно нещо трябва да има ясни правила и да се следи за спазването им! Всяка неделя залите в района се превръщат буквално в тоалетни, и всеки, който има нужда да ходи (да пикае и сере, с извинение) на воля , необезпокояван от иначе стотиците хора, които искат да се порадват на това “събитие”, а след него целият район около залите се превръща в сметище. Освен това паркирането по тревните площи е забранено и след подадените от мен сигнали няма никакви адекватни действия.

Сигурен съм, че и за живущите в близост това не е приятно. Затова всеки, който иска да подкрепи преместването на пазара на друго място може да се включи в подписка, организирана от мен и Александър Владимиров като ще можете да се подпишете в залите на СК "Скорпион" и на БК "Мизия 80".

Благодаря за вниманието! Няма да качвам клипчетата от изхождането по стените на залата от господата, но ще приложа някои снимки.

Ако бе беше смешно, щеше да е тъжно."