Плевенската рок група "Strykers" представи нов проект - "Не ме лъжи" (Видео)

Плевен Лайф

27-03-2024, 13:37

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Със специалното частие на рок певеца Константин Кацаров

Плевенската рок група "Strykers" представи своя нов музикален проект, озаглавен "Не ме лъжи". Специално участие в него има рок певецът Константин Кацаров от  "Ренегат", който бе един от най-интересните участници в последния сезон на "Гласът на България".

Клипът към "Не ме лъжи" е режисиран от Боян Карамфилов. Музиката и аранжиментът са на Вейсел Вейселов, а текстът е на Вейсел Вейселов и Доника Петрова.

Ето какво написа вокалът на "Strykers" Александър Симеонов на профила си във Фейсбук:

"По наше скромно мнение се получи страхотен нов проект, но за да е такъв се включиха много хора: Константин Кацаров - с него се срещаме за втори път на професионалната сцена, за което от групата сме му искрено благодарни, не само заради заряда, който вкара с мощния си глас и присъствие, но и заради верните фенове, защото те го заслужават; Боян Карамфилов, който свърши огромна част от работата и за пореден път се доверихме на неговото "око" и ум; отново пряк отговорник по саунда е Ангел Ангелов и неговото студио AWMP; благодарности към Калин Николов, който засне кадрите с дроновете; нашият модел отново е Нели Сименова, чийто "Stone face" присъствие, създаде историята около видеото; благодаря за съдействието на Валери Илиев, който отново беше наш домакин на Летище Бохот, както и на другите ни домакини от Joy Station и също на Миглена Цанова за помощта по определени логистични въпроси и не само; Пламен Маринов, който изработи прекрасния ни "кино афиш" и въобще със страхотните си идеи за реклама; благодарим и за подкрепата на Антон Георгиев, Божидар Милена Кунови и Нели Иванова. Останете до самия край, ще Ви хареса!"