Певицата Мария Тодорова с ново музикално предложение - "Ти бе ангел" (Видео)

Днес в ефира на Фолклор ТВ се състоя официалната премиера на песента и видеото към нея

"Ти бе ангел" - така се нарича новото музикалното предложение на обичаната плевенска певица Мария Тодорова. Днес в ефира на Фолклор ТВ се състоя официалната премиера на песента и видеото към нея!

"Ти бе ангел" е по текст на поетесата Катя Кирянова, а за музиката и аранжимента се е погрижил великолепният Сашо Митковски от Република Северна Македония.

"Снимките на видеоклипа бяха в Етнографския комплекс Вароша в Ловеч, които посрещнаха радушно и оказаха съдействие на мен и екипа на Фолклор ТВ  - режисьора Любка Борисова, оператора Ахмед Джунин и Димитър Чакардъков", сподели Мария Тодорова пред Plevenutre.bg, допълвайки, че отправя специални благодарности на директора на РИМ  - Ловеч Силвия Георгиева и на Мария Павлова.

"Текстът е написан специално за мен от моята приятелка  - поетесата Катя Кирянова. Дори музикантът Сашо Митковски така се вдъхнови от него, че нямаше нужда да му го превеждам и написа прекрасна музика! За хубавата песен граници няма!", сподели още гласовитата изпълнителка.

Мария Тодорова разкри, че са готови още две нови песни, за чиито аранжименти се е погрижил отново Сашо Митковски. Тези дни ѝ предстои да влезе в студио и да ги запише.

Във видеото към "Ти бе ангел" участват великолепните танцьори от формация "Накит"- Благоевград, а дизайнерските етно одежди, с които певицата е в клипа, са на Светла Димитрова (Ариес Уникат).