Плевенчанката Ивелина Георгиева отпадна от "Ергенът"

Плевен Лайф

01-03-2024, 08:17

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Аз самата не намирах своето място там, а и според мен не показах достатъчно това, което се очакваше", призна красавицата

Плевенчанката Ивелина Георгиева отпадна от шоуто "Ергенът". Тя не получи роза и си тръгва от надпреварата за сърцето на бизнесмена Александър Младенов.

"Тръгвам си. Не получих роза на церемонията и имам предположения, но ако трябва да съм честна, очаквах, че няма да получа роза", каза Ивелина, след като напусна "Ергенът".

"Аз самата не намирах своето място там, а и според мен не показах достатъчно това, което се очакваше - аз да бъда инициативна, да поканя Алек на среща", призна красавицата.

44-годишната Ивелина Георгиева е от Плевен, но живее в София и по професия е психолог. Шест години е работила в Централния софийски затвор. Още на първата година ѝ дават най-тежките случаи – тези на затворниците с доживотни присъди. Но всекидневните срещи с хора, лишени от свобода, оказват негативно влияние на личния живот на Ивелина и тя напуска.

Рязко сменя посоката и започва работа като училищен психолог в една от най-елитните софийски гимназии. Да работи с деца за нея е много по-лесно и интересно, а за това спомага и безкрайната ѝ обич към тях. Мечтае да бъде майка. От 7 години Ивелина прави опит да забременее, като до този момент има около 10 неуспешни инвитро процедури. Напук на болката и емоционалните сривове след всеки негативен тест, тя вярва, че все някога чудото ще се случи. Въпреки че повечето хора около нея смятат, че заради възрастта ще ѝ е трудно тепърва да създаде семейство, Ивелина е убедена, че щастието скоро ще почука на вратата ѝ.

Не се е отказала от мечтата си да намери мъж, който да ѝ бъде опора и подкрепа и с когото да създадат общо дете. До себе си Ивелина иска зрял и откровен човек, който държи на думата си.