На 29 февруари се дипломира третият випуск магистър-фармацевти на Медицински университет – Плевен

Животът

28-02-2024, 17:26

Снимка:

Медицински университет

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

След успешно завършен 5-годишен курс на обучение, дипломи за магистър-фармацевт ще получат 47 дипломанти, от които двама са с отличен успех

На 29 февруари 2024 г., четвъртък, от 13:00 ч в зала "Магнум" ще се проведе тържествена церемония по дипломиране на третия випуск 2023 магистър-фармацевти на Медицински университет – Плевен.

След успешно завършен 5-годишен курс на обучение, дипломи за магистър-фармацевт ще получат 47 дипломанти, от които двама са с отличен успех. Отличничката на випуска маг.-фарм. Анита Тинева ще поздрави своите колеги и ще отговори на приветствията на гостите на празничното събитие.

Освен плакети "Отличник" и луксозни дипломи, магистър-фармацевтите с отличен успех ще получат грамоти от Българския фармацевтичен съюз и освобождаване от членски внос за една година. След като абсолвентите произнесат тържествено клетва-слово на магистър-фармацевта, Ректорът на МУ-Плевен проф. д-р Добромир Димитров ще връчи официално дипломите на Випуск 2023.

Официални гости на събитието ще бъдат зам.-министърът на здравеопазването доц. д-р Петко Стефановски и председателят на Българския фармацевтичен съюз маг.-фарм. Димитър Маринов.