Ивет Горанова с впечатляващо представяне в "Dancing Stars"

Спорт

28-02-2024, 13:54

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Олимпийската шампионка по карате и партньорът й в танците Тодор получиха най-много точки от журито в бляскавото шоу

Втора незабравима вечер преживяха участниците в "Dancing Stars" по bTV, но за една от танцовите двойки тя се оказа последна. Малко преди полунощ прожекторите на шоуто угаснаха завинаги за легендарния боксьор Серафим Тодоров и партньорката му на паркета Таня.

Двамата си тръгнаха от най-бляскавото предаване в тв ефира, след като се класираха на последно място по брой точки от журито и зрителите. Въпреки огромното си старание, Серафим не успя да овладее стъпките на аристократичния фокстрот, а съдиите педантично отбелязаха грешките му на дансинга. Спортистът прие критиката с достойнство и напусна предаването без огорчение.

Друга шампионка - каратистката Ивет Горанова, се представи впечатляващо в "Dancing Stars". Златната медалистка от Олимпиадата в Токио избухна като фойерверк с партньора си Тодор в лудия ритъм на джайва. С перфектен синхрон, динамика и артистичност двамата спечелиха журито, което им присъди 32 точки и ги изстреля начело на временното класиране.

Сложна, спираща дъха хореография в същия стил танц демонстрираха поп певецът Папи Ханс и Ани, каскадьорът Валери Григоров и Дорина, и певицата Дара и половинката й в шоуто Джими. С енергичен, взривяващ джайв, публиката покориха също тв водещата Натали и Димитър, певицата Мила Роберт и Кристиан, и ерген №1 Виктор Стоянов и Михаела. Всички двойки летяха по дансинга, но някои от тях се приземиха аварийно. Актьорът Филип Буков и Ралица паднаха на паркета секунди преди финала на своето изпълнение, но малкият инцидент не ги обезсърчи.

Романтично настроение в "Dancing Stars" донесе завладяващият фокстрот. Журито похвали плавните движения на певицата Нона Йотова и Даниел, солидното присъствие на певеца Свилен и Йовита, изненадващата хореография на актьора Даниел Пеев-ДъндиДънди и Елена, и финеса на тв водещата Неделя Щонова и Атанас. Съдиите поощриха певеца Емрах и Веселина, и забелязаха сексапилните нотки в изпълнението на фолк дивата Емануела и Иван.

Състезанието продължава под пълна пара следващия вторник, когато ще станем свидетели на нови танци и още по-сложни елементи. Очаква ни поредната вълнуваща вечер, в която двойките ще танцуват, вдъхновени от най-великите филми на всички времена в спектакъл с холивудски мащаб.