Бойко Борисов: Много сме далеч от ротацията (Видео)

Новините

16-02-2024, 11:49

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Ако някой си мисли, че с 30 депутати ще управлява еднолично и ще се пробва да извива ръцете на 69 депутати, това няма как да се случи", заяви лидерът на ГЕРБ

"Много сме далеч от ротацията. Ротацията зависи от това, което ще предложат Денков и Мария Габриел за МВнР, за другите министерства, за областните управители и докъде са стигнали с изпълнението на програмата. " Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

"Всеки ден колегите излизат и правят изявления, чертаят червени линии, точно това ни отдалечава от ротацията. Не сме провеждали лидерски срещи от много време. Денков бил казал, че на 6-ти март ще дойде в Народното събрание и ще подаде оставка, какво ще стане, ако не му я гласуваме? Работата в една некоалиция или коалиция изисква много високо ниво на политическа култура.", коментира Борисов.

"ГЕРБ казваме: Ако Мария Габриел и Денков намерят решение на ситуацията, ще подкрепим. Но, ако някой си мисли, че с 30 депутати ще управлява еднолично и ще се пробва да извива ръцете на 69 депутати, това няма как да се случи.", каза още Бойко Борисов.

Вижте повече във видеото: