Люси Дяковска на родна земя: Има смисъл да сме добри

Плевен Лайф

11-02-2024, 10:36

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчанката спечели най-гледаното шоу в немскоезичния свят „"Аз съм звезда, измъкнете ме оттук"

Певицата Люси Дяковска с първи думи на родна земя след победата ѝ в най-гледаното шоу в немскоезичния свят – "Аз съм звезда, измъкнете ме оттук". Седмици в австралийската джунгла, конкуренция от 12 световноизвестни личности, екстремни преживявания. С това се сблъска сърцата плевенчанка във формата.

Преди дни Люси триумфира в най-гледаното издание на формата от последните години, успявайки да спечели наградата от 100 000 евро в съревнование с 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Люси се завърна на родна земя заедно с екип на немската телевизия RTL, които подготвят документален филм за нея.

Тя заяви пред bTV, че всички я поздравяват сякаш е спечелила олимпиада и е много щастлива, че е успяла да се пребори с всички предизвикателства във формата.

Храненето с животински остатъци, преживяването на редица физически изпитания е било сплотяващо за участниците, разказва още Люси.

Победата на Люси се появи в специален за нея момент. Финалът на шоуто съвпадна с четвъртата годишнина от загубата на майка ѝ.

"Цялото това нещо за мен имаше емоционална стойност, емоционален смисъл и морален. Много беше важно да представя и морала на моето семейство, такъв, какъвто аз го познавам. Тази победа ми показа, че има смисъл да сме добри, да сме прями, да сме смели!", каза Дяковска.