Пепелянката тренира здраво за следващите предизвикателства

Спорт

09-02-2024, 08:08

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Йосиф Панов сподели, че е получил директно предизвикателство за двубой от белгийски шампион

Много ползотворна седмица за Йосиф Панов и Борислав Велев. Двамата работиха заедно с белгийците Анас и Набил Месауди.

Спарингите срещу силни боксьори помогнаха на Пепелянката и Рой да повишат формата си и да натрупат ценен опит. 

Пристигането на братята Месауди в България беше възможно след отправената покана от Alexeev Boxing Promotions и със съдействието на БК “Левски” и екипа зад Велев.

"Страхотен спаринг ден ! Заедно с Борислав Велев - Рой и момчетата от Белгия се раздадохме здраво в залата! Това е пътят към победите. Максимално усилие в тренировките, за да е по-леко в мачовете.", написа Панов на профила сис във Фейсбук.

Междувременно Пепелянката сподели, че е получил директно предизвикателство за двубой от Меритон Керача.

"Иска да “играе играта” с мен. Не мисля да бягам от когото и да е, но всичко е въпрос на преговори в професионалния бокс. Керача е добър боксьор. Шампион на Белгия, шампион на Бенелюкс, световен и интернационален шампион на WBF, интернационален шампион на IBO. Неговата статистика е 30 победи, 8 загуби и 4 равенства. Наскоро той загуби от Санди Месауд, когото победих за световната титла на UBO в полусредна категория. Меритон Керача е готов за такава битка. Със сигурност, ако се изправим един срещу друг няма да бъде толкова наперен. Да заповяда в Пловдив май месец, ще го посрещнем и него", коментира Панов.