Сензацията Байер Леверкузен излиза за нова победа в Бундеслигата

Спорт

25-01-2024, 15:43

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Една от големите сензации в европейския футбол за сезон 2023/24 Байер Леверкузен излиза за своята 16-а победа в Бундеслигата. Воденият от Шаби Алонсо отбор се изправя срещу Борусия М’гладбах на своя “Бай Арена” в среща от 19-ия кръг. В момента “аспирините” са лидери във временното класиране с аванс от 4 точки пред шампиона Байерн Мюнхен.

Своите спортни залози със супер завишени коефициенти футболните фенове могат да направят в работещата 24/7 спортна секция winbet.bg, възползвайки се и от различни бонуси и промоции.

Байер Леверкузен - изненадващ претендент за титлата в Германия

Надали някой очакваше, че под ръководството на Шаби Алонсо Байер Леверкузен ще се превърне в толкова силен претендент за шампионската титла в Германия. В момента обаче бившият тим на Димитър Бербатов е непобеден в Бундеслигата, като е спечелил 15 от 18 изиграни срещи. “Аспирините” са отбелязали 50 гола и са допуснали само 14, което ги прави отбора с най-добрата защита в Германия.

Проблемите на Леверкузен са свързани с контузията на централния нападател Виктор Бонифейс, който най-вероятно ще отсъства от терените до месец април. Ръководството на клуба реагира на ситуацията и привлече под наем нападателя на испанския Реал Бетис Борха Иглесиас, който трябва да замести Бонифейс в състава.

В отсъствието на Виктор Бонифейс, футболисти като Патрик Шик, Флориан Вирц и Йонас Хофман отново ще поемат тежестта в предни позиции за Байер Леверкузен. Със сигурност нигерийският нападател ще липсва на отбора си, но “аспирините” имат достатъчно потенциал в предни позиции.

Борусия М’гладбах се представя далеч по-скромно от Байер Леверкузен през този сезон. Към момента отборът на Херардо Сеоане, бивш наставник на Леверкузен, се намира на едва 12-а позиция във временното класиране с 20 точки и само пет победи от началото на кампанията. Борусия има едва един постигнат успех в последните си пет срещи в Бундеслигата. Със сигурност М’гладбах се отправя към Леверкузен със статут на аутсайдер в сблъсъка, но в немския елит всякакви изненади са възможни.

За първи път у нас - ранно изплащане за брой голове

WINBET е първият хазартен оператор у нас, наложил на българския пазар промоцията “Ранно изплащане за брой голове”.

Активна за пазара “над 2.5 гола”, особено популярен сред феновете, промоцията позволява на потребителите да се възползват от автоматично затваряне на залога, стига в избраната от тях среща да има поне два гола до 33-ата минута. 

Така играчите избягват напрежението да очакват и трети гол в двубоя, а залогът им се маркира като печеливш.

Персонален Power Boost за по-висок коефициент

За срещата между Байер Леверкузен и Борусия М’гладбах всички клиенти на winbet.bg могат да се възползват от функцията Персонален Power Boost, носеща по-висок коефициент с между 5 и 10 процента. 

В зависимост от коефициента на избрания от потребителя пазар, ставката ще бъде увеличена с 5 или 10 процента. Например, ако избраният от играча пазар е с коефициент между 1.50 и 1.99, увеличението ще бъде 5%. И съответно, ако коефициентът е над 2.00 (или 2.00), увеличението нараства до 10%.

Участието в хазартни игри не е самозабавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.