Диона след ареста: Не съм шофирала дрогирана, пих "Нурофен" и "Колдрекс"

Крими

25-01-2024, 13:04

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Обидно е да ме нападат така и то в национални медии, без истината да е излязла наяве", заяви певицата от Койнаре

Часове преди да бъде спряна от органите на реда Диона е заснела нов видеоклип в Стара Загора и се е прибирала с екипа си от там, когато е видяла палката на полицаите. Певицата заяви пред агенция "Блиц", че не е била под въздействието на наркотици, докато е шофирала.

"До 1 през нощта снимах нов видеоклип на минусови температури навън, облечена по потник и къси гащи. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото ми беше много студено. Това могат да го потвърдят 20 човека, които бяха на терен.  Тръгнахме си към София и дори не карах аз. След като разкарахме всички по домовете си, тогава се качих аз зад волана за няма и 200 метра. Държа да отбележа, че не съм употребила нито алкохол, нито наркотици", подчерта Диона.

"Няма никакъв скандал между мен и полицаите. Не е вярна информацията, че не съм съдействала. Напротив, и понеже исках да опровергая думите им, сама предложих да дам кръвна проба. Смятате ли, че човек, който е надрусан, ще иска да даде кръвна проба?!", казва още певицата от Койнаре.

"Бях задържана в ужасни условия. И искам да кажа на всички хора, които побързаха да ме заклеймят като едва ли не убийца, да не бързат със заключенията преди да са излезли кръвните проби. Има си ред, който съм спазила, съдействала съм. Никога не бил се опълчила срещу закона. Никога не съм се качвала на колата си под въздействието на алкохол, камо ли на наркотици", категорична е Диона. 

"Аз знам, че ме следват много хора и никога с поведението си не съм склонявала към употреба на забранени субстанции. Може да съм скандална във външния си вид, песните и облеклото, но никога в поведението. Обидно е да ме нападат така и то в национални медии, без  истината да е излязла наяве. Не може да се цитира някаква непроверена информация или по думите на някой си. Пак казвам, съдействала съм на органите на реда съвсем доброволно и сега ще чакаме кръвните проби, които да докажат истината и да видим дали някой ще се извини тогава", казва Диона, която е видимо разочарована от случилото си