Зарадваха плевенски пенсионери с коледен обяд

Животът

15-12-2023, 10:06

Снимка:

Младежко сдружение "Надежда"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Инициативата е на Младежко сдружение "Надежда"

Благотворителната кампания на Младежко сдружение "Надежда" с председател Тони Доров и участник в събитието, член на УС Борислав Щерев, имаше за цел да подари Коледен обяд на около 150 пенсионера в Пенсионерския клуб КХУП на ул. "Руй" № 2, гр. Плевен по повод коледните празници в два поредни дни на 13.12 и 14.12.2023 г.

"Желанието ни беше да докажем, че не винаги поговорката, която гласи - “няма безплатен обяд”, е вярна. Винаги може да има възможност за безплатен обяд, стига да искаме да го подарим истински от сърце. Искахме да изразим уважение и благодарност към поколението на по-възрастните хора за техния принос в отглеждането на нас и децата ни в повечето случаи", споделиха от сдружението. 

"Специални благодарности към нашите спонсори - "Метро", "Билла", "Цър-Пър", "Кръстев", "Гладникът", "Foodhub", "Фреш - 73" и Супермаркет "Апетит", които осигуриха хранителните продукти за обяда. Сдружение "Надежда" се стреми към реализиране на социални инициативи, насочени към подпомагане на младежите за тяхното развитие и реализация , както да се разбере от тях, че по-важно е да знаем как се лови риба, вместо да я получим наготово. Друга основа цел е осигуряване на достоен начин на живот за хората в зряла възраст и пенсионерите", споделиха още от Сдружение "Надежда".