Александър Колев не спечели място на финала, но спечели сърцата на публиката (Видео)

Плевен Лайф

11-12-2023, 08:27

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Ти си роден, за да си на сцената", обърна се към него Мария Илиева

Александър Колев не успя да се класира за финала на  "Гласът на България", но успя да спечели много почитатели и с участието си в шоуто даде заявка, че ще бъде фактор на музикалната сцена у нас.

Плевенския тийн идол от Отбора на Миро бе сред 16-те полуфиналисти в неделния лайв концерт. Той се представи с песента "Рана" на Меди", като за пореден път грабна на сърцата на публиката със своето изпълнение.

А ето какво казаха треньорите за 17-годишния талант от Плевен:

"Страхотен си! Ти си роден, за да си на сцената. Толкова комфортно се чувстваш на нея и правиш каквото си искапш, Имаш абсолютен контрол над свирене и над пеене, а това е сложен процес. Ти го владееш! Нямам търпение да съм свидетел на твоето развитие, защото съм сигурен, че ще е много голямо", коментира Мария Илиева

"Пожелавам ти никога да не загубиш тази готина сърдечна непосредственост, която имаш, защото си готин пич. Искам такъв да си останеш. Светът е пред теб!", каза Иван Лечев.

"Александър има една лекота и едно спокойствие, което е много трудно в инфарктни ситуации като предавания на живот. Благодаря ти, че си толкова спокоен!", обърна се към него Миро.