Бляскавият полуфинал в "Гласът на България" е тази неделя, Плевен стиска палци на Александър Колев

Плевен Лайф

08-12-2023, 12:39

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Зрителите взимат всичко в свои ръце и чрез SMS гласуване избират 6-мата финалисти в сезон 10

Тази неделя, 10 декември, точно в 20:00 часа по bTV започва първият концерт на живо в "Гласът на България" този сезон. В него ще се изявят 16-те изключителни участници, които се пребориха за мястото си в него. Сред тях е и 17-годишният плевенчанин Александър Колев, който е част от отбора на Миро.

В полуфинала на живо, на 10 декември вечерта, зрителите ще са тези, които ще определят с гласа си кои 6-ма участници ще стъпят на големия финал в "Гласът на България" следващата неделя. Всички в залата и пред екраните ще могат да подкрепят своя фаворит чрез SMS гласуване по време на епизода на живо. Линиите за гласуване ще бъдат открити още с първото изпълнение на сцената, а номерата за гласуване ще са достъпни по време на целия концерт - на сайта на предаването, в каналите в социалните му мрежи и на екрана в ефир по време на изпълненията. Тази неделя зрителите ще имат решаваща роля за развоя на шоуто и ще могат да гласуват с до 40 SMS-а от един телефонен номер.

Вълнуващ, магичен и по-бляскав от всеки друг сезон, в първия концерт на живо ще звучат хитовете на едни от най-големите български и световни звезди, сред които - “СИГНАЛ“, Мария Нейкова, Миро, Меди, The Beatles, Jessie J, Bon Jovi, Adele, Whitney Houston, Bryan Adams и много други. С изпълненията си 16-те полуфиналисти в "Гласът на България" обещават да подарят на всички в залата и пред екраните истински спектакъл на световно ниво с много емоции и прекрасна музика!

И ако досега целта на изпълнителите е била да запазят мястото си в отборите, като убедят треньорите си, че са достойни за там, то в неделя конкуренцията на сцената ще добие неочаквани измерения, защото всеки от полуфиналистите ще се бори за сърцата на зрителите! В края на епизода само 6-мата участници, които получат най-голяма подкрепа в SMS гласуването, ще продължат напред към големия финал в "Гласът на България" на 17 декември на живо по bTV. 6-мата ще бъдат все по-близо до мечтаната награда от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ за 2023-та година.

В края на епизода тази неделя ще бъде обявена и специална възможност за зрителите да изберат една от песните, които финалистите ще изпълнят в третия кръг на големия финал. Гласуването в МУЗИКАЛНА БАНКА ще бъде активно веднага след приключване на епизода в ефир и ще бъде достъпно в рамките на 24 часа на сайта на предаването.