Плевенчанинът Александър Колев е полуфиналист в "Гласът на България" (Видео)

Плевен Лайф

03-12-2023, 23:24

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Талантът се пребори за своето място в шоуто и ще пее в първия бляскав концерт на живо на 10 декември

С много емоции, вълнение и страхотна музика приключиха нокаутите в "Гласът на България"!

Плевенчанинът Александър Колев отново стъпи смело на сцената, за да се пребори за своето място в шоуто и успя да се класира за неговия следващ етап – полуфиналът на живо следващата неделя!

В последния епизод на нокаутите, 17-годишният талант от Плевен се съревновава с Мартин Александров, като двамата изпълниха последователно песен по свой избор, а след двете изпълнения треньорът им Миро избра Александър да продължи напред.

Така той официално вече е сред 16-те полуфиналисти в сезон 10 на "Гласът на България", които ще пеят в първия бляскав концерт на живо на 10 декември от 20:00 ч. по bTV.

"Участието ми в "Гласът на България" е едно от най-яките неща, които са ми се случвали и не искам това приключение да свършва", сподели Сашко Колев.

"Ти си абсолютната тийн сензация! Имаш такава заразителна харизма, имаш толкова много енергия, очарование и талант струят от теб. В комбинация с това, че свириш на китара, и то добре, мисля, че си много ценен артист за "Гласът на България"", похвали го Мария Илиева.