Шкумбата ще разсмива плевенчани на 9 декември

Плевен Лайф

03-12-2023, 13:20

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Специално участие в шоуто му ще има ДЮФА "Нашенчета" при Центъра за работа с деца в Плевен

Легендарният български комик Димитър Туджаров – Шкумбата и Детско-юношески фолклорен ансамбъл "Нашенчета" при Центъра за работа с деца в Плевен ще изпълнят с усмивки, смях и добро настроение Панорама Мол на 9 декември, събота, от 11,30 часа. Събитието ще се проведе на Ниво 1 /пред магазин "Зора"/. Входът ще бъде свободен!

Димитър Туджаров – Шкумбата е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света. Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса на нашето време.

Талантите от ДЮФА "Нашенчета" при ЦРД – Плевен ще имат специално участие в шоуто на Шкумбата и ще представят малка част от богатството и пъстротата на българския фолклор. Ръководител на танцовия състав е Петя Стоянова, на народния хор - Петя Банева, а на народния оркестър - Мариян Туджаров.