Първи грижи за бебето у дома - тема на новото издание на Училището за бъдещи родители в "Мама и Аз" на 24 ноември

Животът

20-11-2023, 15:47

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Първи грижи за бебето у дома, е темата на Училището за бъдещи родители, организирано от Клиниката за майчино и детско здраве"Мама и Аз" през м. ноември. Поредното му издание ще се случи на 24 ноември /петък/, от 11,00 ч., като на въпросите на участниците ще отговаря Малина Виткова - старша акушерка в Родилния комплекс. Половин час преди началото на училището - в 10,30 часа, ще се проведе и инициативата "Дни на отворените врати", по време на която бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс на клиниката.

"Първите дни на бебето вкъщи са свързани с неговата адаптация и физиологични състояния, характерни за първите 28 дни след раждането. Може да се каже, че този период е истинско предизвикателство за всеки родител и е свързан с много емоции и въпроси. Ние можем да помогнем“, уверяват от "Мама и Аз".

Желаещите да се включат в инициативите на "Мама и Аз" е необходимо единствено да се запишат предварително на тел.: 064 678-400.