Националното сдружение на сираците в България започна благотворителната инициатива "Коледа за всяко дете"

Новините

15-11-2023, 09:06

Снимка:

pixabay

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Националното сдружение на сираците в България започна благотворителната инициатива "Коледа за всяко дете".

Целта на кампанията е да организира тържества и концерти за малчугани от семейства с нисък социален статус, както и деца от центрове за настаняване от семеен тип в страната, като по време на организираните събития Дядо Коледа ще зарадва всяко дете с подарък.

В рамките на националната инициатива "Коледа за всяко дете" ще бъдат подпомогнати с хранителни продукти деца от семейства с тежки социални и здравни индикации.

Коледа за всяко дете има за цел да стигне до повече деца в нужда от малки населени места в страната и да им достави радост в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово.

Всеки, който желае може да подкрепи кампанията като дари средства, както следва:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF, основание: Дарение „Коледа за всяко дете“.

"Вярваме, че с подкрепата на добри хора ще успеем да подарим повече усмивки и топлина на децата, които с нетърпение очакват стария белобрадец", обобщи Председателя на НССБ, Слави Михайлов. Той благодари на всички дългогодишни партньори и приятели, благодарение на които инициативата бележи успех през изминалите години.