ВК "Олимпиец" с призив: Парите за цветя за поклонението пред Стефка Великова да се дарят за лечението на Павел Калев

Животът

14-11-2023, 14:47

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Павел Калев е единственият оцелял, който е бил в колата и все още е в болница

От волейболен клуб Олимпиец (Плевен) излязоха с призив - парите, които всеки е предивидл за цветя за поклонението пред Стефка Великова, да бъдат дарени за лечението на оцелелия в тежкия пътен инцидент Павел Калев.

Ето какво написаха от клуба:

"Здравейте, обръщаме се към всички, които ще присъстват на поклонението на Стефка Великова! Тя живееше, за да помага и да прави всички хора щастливи и по-добри. Знаем, че няма кой да замести нейния чар и харизма, знаем че каквото и да направим никога няма да се доближим до това, което правеше тя! Знаем обаче, че можем и сме длъжни да продължим нейното дело. Павел Колев е единственият оцелял, който е бил в колата и все още е в болница. Ние вярваме и ще направим всичко възможно той да се оправи и възстанови напълно! Поради тази причина призоваваме вместо цветя, парите които сте предвидили за тях да ги пуснете в кутиите, които ще бъдат там. Всички събрани средства ще отидат и бъдат дарени за лечението на Павел Калев!"

Припомняме, че при инцидента на пътя Плевен - Ловеч от 11 ноември живота си загубиха президентът и треньор на Волейболен клуб "Олимпиец" Стефка Великова и двама състезатели от мъжкия отбор - Симеон Симеонов и Калоян Минков.